Täpsustatud andmetel korraldati Teeme Ära talgupäeval 1215 talgut ja osales 27 902 talgulist

Teeme Ära talgupäeva raames korraldati talgujuhtide täpsustatud andmetel tänavu 1215 talgut, millest võttis osa 27 902 talgulist, teiste seas 200 talgul ka Ukrainast pärit inimesed. Enim talguid toimus Harjumaal ja Tallinnas, kuid elanike arvu järgi osales kõige rohkem inimesi Saaremaal. Muude kevadiste talgutööde kõrval tehti üle Eesti veeohutumaks 280 talgupaika, rajati 362 liigirikast lilleniitu ja meisterdati 99 putukahotelli. Talguliste vabatahtliku töö panus ulatus talgupäeva raames kokku vähemalt 900 000 euroni. Järgmine üle-eestiline Teeme Ära talgupäev peetakse 6. mail 2023.

Loe lisaks

Mõnusa kevadilmaga peetud talgupäev õnnestus hästi: 1198 talgul osales 27 008 talgulist

Laupäeval, 7. mail mõnusa kevadilmaga peetud üle-eestiline Teeme Ära talgupäev sujus tõrgeteta ja õnnestus hästi. Talgupäeva raames toimus 1198 talgut, millest võttis osa vähemalt 27 008 talgulist, teiste seas ka palju Ukraina sõja eest Eestisse põgenenud inimesi. Üheskoos tehti 277 talgupaika veeohutumaks, rajati 361 liigirikast lilleniitu ning meisterdati 99 putukahotelli. Oma kevadisi talgutöid võib talgukaardile märkida järgmise nädala lõpuni. Talgupäeva jooksul staapi kogunenud muljeid ja toredamaid talguleide saab lugeda aadressilt www.teemeara.ee/otse.

Loe lisaks

Laupäeval peetakse juba 15. aastat Teeme Ära egiidi all üle-eestilisi talguid

Laupäeval, 7. mail peetakse kõikjal üle Eesti igakevadist Teeme Ära talgupäeva, millest võtab reedehommikuse seisuga osa vähemalt 13 500 inimest. Talguveebi on kirja pandud enam kui 1100 talgut, sh üle 270 veeohutuse talgu ja 350 igaühe looduskaitse talgut. Abikäsi oodatakse nii linnas kui ka maal. Juba 15. aastat Teeme Ära egiidi all toimuv igakevadine talgupäev on suurim vabatahtlike osalusega kodanikualgatus Eestis. Kõik huvilised saavad talguveebis aadressil
www.teemeara.ee valida endale sobivad talgud ning kaasa aidata kodukandi elukeskkonna paranemisele ja turvalisuse suurenemisele igas Eestimaa nurgas.
Loe lisaks

Tänaste eeltalgutega saab hoo sisse Teeme Ära talgunädal

Täna Tallinnas Kalamajas Salme kultuurikeskuse juures peetavad Teeme Ära eeltalgud lükkavad hoo sisse talgunädalale, mis kulmineerub sel laupäeval, 7. mail toimuva üle-eestilise Teeme Ära talgupäevaga. Teisipäeva varahommikuse seisuga oli talguveebi kirja pandud üle 1000 talgu enam kui 11 000 talgulisega, kuid abikäsi oodatakse juurde igal pool. Kõik eestimaalased ja ka meie uued kaasmaalased on oodatud talguid valima ja end osalejana registreerima Teeme Ära kodulehel www.teemeara.ee. Samal aadressil saab jätkuvalt kirja panna ka talguid.

Loe lisaks

Täna algab talgute abivahendite saatmine Teeme Ära talgujuhtidele

Teeme Ära talgupäeva meeskond alustas täna talgute abivahendite väljasaatmist talgujuhtidele, et anda hoogu veeohutuse ja igaühe looduskaitsega seotud talgute korraldamisele. Kõik eestimaalased, kellel pole veel 7. mail peetavaks Teeme Ära talgupäevaks talgutöid plaani võetud ja talguid kirja pandud, saavad seda jätkuvalt teha talguveebis aadressil www.teemeara.ee.

Loe lisaks

Arhiiv